Dick

dick

Ръчни ножове и аксесоари за професионалисти

pic01Фирма DICK е създадена през далечната 1778 година в Еслинген, Германия и след 233 години все още продължава да е семейна фирма, управлявана от член на фамилията Дик.
Дългогодишната традиция и опит в производството на продукти за готвачи и месари дават възможност на фирма Dick непрекъснато да развива новаторски решения.
Управлението на качеството и документацията на процесите съответства на изискванията на DIN EN ISO 9001.

През всичките тези години фирмата се е утвърдила като единствен производител в света, който сам произвежда пълната гама от продукти в тази сфера – ножове, масати и инструменти както за готварството, така и за месодобива. Вековните традиции, опита и познанията позволяват създаването на конкурентноспособни продукти, както и на много иновации в сферата на изработката на професионални ножове и инструменти.

pic021. Дълъг живот чрез специално разработената, високолегирана неръждаема стомана, студено закалена с най-модерна техника за закаляване.
2. Тествана с лазер геометрия на рязане и полирано загладен режещ ръб на ножа.
3. Широк удобен предпазител за пръстите.
4. Хигиенно безупречна дръжка от високо - износоустойчив изкуствен материал. По специален метод стоманата и изкуствения материал се свързват помежду си без хлабина.
5. Висока устойчивост чрез изковани от едно парче стомана острие с удебеление и непрекъснат шип (опашка).
6. Оптимално балансиран.
7. Съвършена дръжка като обем и форма.

Устройства и машини за заточване на ножове и режещи инструменти

pic03
Устройства за заточване и полиране на ръчни ножове. Изработени от висококачестени материали разрешени за употреба в хранителната индустрия. Удобни и лесни за ползване както в професио-налната сфера така и в ежедневието. Ергономичен дизайн и леснa подръжка. Само с няколоко движения, заточващите устройства на DICK правят вашите ножове остри и готови за дълга употреба.

  Посетете специализирания ни сайт за повече информация

About us

Our company produces machines and equipment for the food industry; hygienic equipment made of stainless steel for the food industry and the pharmacy, for the meat industry we deliver, install and guarantee the service of the machines from leading companies in this branch.

more about us...

Latest news

Quick contact

Address

str.12, № 1, Vedrare, Karlovo,

ZIP code: 4364

GPS coordinates: 42.57898, 24.87561

Phone/Fax

(+359) 335 99915

(+359) 335 99913

E-mail

bonner@dir.bg

info@bonner-bg.com

Work time

Mon - Fri: 08:00 - 16:45

Sat - Sun: closed