Транспортьори ролкови

Описание

Всички метални части са изработени от неръждаема стомана AISI 304 (1.4301); Основно приложение за транспорт и логистика на опаковани хранителни продукти в кашони, касетки и др. С възможност за включване в поточни линии, осигуряващи автоматизираната връзка между технологичните операции. Изработват се по конкретно задание на клиента, според изисванията на технологичния процес (дължина, широчина, височина, натоварване, вид и размери на траспортирания продукт). Изпълняват се в хоризонтален план с прави участъци и завои, с наклон чрез регулируеми във височина крака.

roller conv 1roller conv 3roller conv 2

 Ролковите транспортьори могат да бъдат: механизирани или немеханизирани;
Задвижване на ролките при механизираните транспортьори с мотор-редуктор или мотор-ролка.

roller conv 4

Вид и материал на ролките: цилиндрични и конусни (при участъци в завой); пасивни с вградени търкалящи лагери; задвижвани с вградени търкалящи лагери и колела за задвижване; изкуствен материал, гумирани, неръждаема стомана и др. Диаметри на ролките: според технологичните нужди и натоварване.

roller conv 5roller conv 6roller conv 7

Видове конструкции: подов монтаж на крака или колела; монтаж на окачена към тавана носеща конструкция; монтаж за стена върху конзолно закрепена носеща конструкция.

Накратко за нас

Фирмата произвежда машини и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост; хигиенно оборудване от неръждаема стомана; за месната промишленост доставяме, монтираме и обслужваме гаранционно и след гаранционно машини от водещи в бранша фирми.

още за нас...

Актуално

За контакти

Адрес

Общ. Карлово, с.Ведраре, ул.12, № 1

Пощ.код: 4364

Координати: 42.57898, 24.87561

Телефон

(+359) 335 99915

(+359) 335 99913

Електронна поща

bonner@dir.bg

info@bonner-bg.com

Работно време

Понеделник-Петък: 08:00 - 16:45

Събота - Неделя: почивен ден

Карта