Уважаеми клиенти и посетители на фирма БОННЕР ООД,

Във връзка със Заповед № РД-01-122 от 11.03.2020 г. на министъра на здравеопазването и в желанието си да предпазим нашите служители и клиенти от заразяване с COVID-19, от днес ще обслужваме клиентите си при засилени противоепидемични мерки.

Имате възможност да закупите стоки  от нашия склад, като направите поръчка на нашия онлайн магазин – www.dick-bg.com,  онлайн или на телефони:
0335 90425
0887264601
0888842889
и да я получите:

  • С куриер, като сроковете за изпълнение на поръчката от наша страна ще бъдат спазвани, но не гарантираме тези на куриерските фирми.
  • На портала на предприятието - необходимо е да се свържете с нас по телефона, когато сте на място.

Във връзка с епидемичната обстановка и наложените мерки на превенция се ограничава достъпа на външни лица на територията на фирма БОННЕР ООД.

Дезинфекция на входа на предприятието. Ние сме отговорни към здравето си, бъдете и вие.

meatmania 2019

 

Уважаеми Дами и Господа! Фирма “Боннер” ООД има удоволствието да Ви покани на своя щанд на Международното специализирано изложение за месо и месни продукти “Месомания 2019”, което ще се проведе от 06 до 9 ноември в Интер-експо-център на бул. “Цариградско шосе”147 в гр. София. В случай на интерес от Ваша страна сте ДОБРЕ ДОШЛИ на нашия щанд в зала 1, сектор 1B4!

Вече 15 години фирма „Боннер“ ООД се доказа и утвърди като основен производител на българския и световния пазар.
През месец март фирма „Боннер“ ООД взе участие в специализирано световно изложение Anuga Food Tec, провело се в гр. Кьолн, Германия.
На изложението фирмата участва със самостоятелен щанд и показа развитието си в своите три основни направления:
1. Хигиенно оборудване;
2. Транжорни и логистични системи;
3. Кланично оборудване.

Вече можете да поръчвате директно от нашия онлайн-магазин на този адрес: www.dick-bg.com.

Накратко за нас

Фирмата произвежда машини и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост; хигиенно оборудване от неръждаема стомана; за месната промишленост доставяме, монтираме и обслужваме гаранционно и след гаранционно машини от водещи в бранша фирми.

още за нас...

Актуално

За контакт

Свържете се с нас:

Тел: (+359) 335 99915

Факс: (+359) 335 99913

Email: bonner@dir.bg

Вие сте тук:Новини